Geniet van de smaak van Malta

Bij aanschaf van Gozo Wine producten*:
• van tenminste € 250,00 krijg je € 50,00 vergoed
• van tenminste € 150,00 krijg je € 30,00 vergoed
• van tenminste € 75,00 krijg je € 15,00 vergoed

Hoe werkt het?

Kies hieronder welk scenario bij jouw situatie past. Gebruik de code die daarbij past. Tijdens het afrekenen van de bestelling kun je de bewijsstukken bijvoegen. Zorg dus dat je daar een PDF of foto van bij de hand hebt.

1. Nog niet geboekt

Bestel je voorproefje Malta: ontvang cash geld terug als je een reis geboekt hebt.*.

Je hebt nu dus nog niet geboekt, maar bent wel van plan om tijdens de actieperiode naar Malta te reizen. Je betaalt nu het volledige bedrag voor je bestelling, maar krijgt de bijpassende korting als je de reis boekt en dit kunt aantonen.

Gebruik bij uw bestelling als waardebon de volgende actiecode:

NOGBOEKEN21

2. Al geboekt

Bestel je voorproefje Malta: Je krijgt direct korting op je bestelling bij GozoWine.*

Je hebt al geboekt, maar je moet nog gaan. Je korting wordt direct verrekend bij het bestellen.Vergeet niet om je bewijsstukken te uploaden of direct na te sturen door te reageren op de bestelbevestiging.

Gebruik bij uw bestelling als waardebon de volgende actiecode:

ALGEBOEKT21

3. Al geweest

Je hebt de smaak te pakken na je Malta reis:

Je bent al terug van je Malta-reis maar wilt graag met korting nagenieten.  Je krijgt de korting direct tijdens het afrekenen.
Vergeet niet om je bewijsstukken te uploaden of direct na te sturen door te reageren op de bestelbevestiging.

Gebruik bij uw bestelling als waardebon de volgende actiecode:

ALGEWEEST21

Ja, ik wil mijn ticket terugverdienen door artikelen te bestellen!

VOORWAARDEN
* De genoemde bedragen gelden op artikelen / producten. Activiteiten, zoals de dagtour, tellen niet mee in het minimale bestelbedrag.

*Deze actie “open de deur naar jou Gozo avontuur” is geldig voor daadwerkelijk gerealiseerde boekingen van een tenminste 3 daagse reis naar Malta en wel in de periode vanaf 1 juni 2021 tot vertrek 1 december 2021. Boekingen via elke bestaande reisorganisatie en luchtvaartmaatschappij zijn geldig. De actie geldt alleen indien aan www.GozoWine.eu het daadwerkelijke bewijs van een geboekte betaalde reis wordt overlegd. De overlegde stukken moeten overduidelijk het bestaan van de reis aantonen. Uitbetaling van onze bijdrage aan jou ticket geschiedt direct aan jou op het moment dat je het genoemde bewijs van een geboekte en betaalde reis aan www.gozowine.eu hebt overlegd en daadwerkelijk een bestelling van producten van GozoWine bij www.GozoWine.eu hebt afgerond en betaald.